Drömska naglar och parfym

Vissa dagar får man bara till det. Outfiten känns helt rätt för dagens äventyr och naglarnas färg speglar precis hur man känner sig inuti. Pricken över i:et är den där parfymen som kompletterar hela outfiten med dess känslor och associationer, inte sällan till drömmar om vart man vill befinna sig.

Bär med dig en liten bit av dina drömmar

Det finns tusen olika nyanser på nagellack och varför du föredrar vissa färger mer än andra kanske kan vara svårt att svara på. Vissa färger känns bara rätt och ger dig fina associationer. Ett aprikosfärgat lack får dig kanske att tänka på en varm sommardag och ett ljusturkost lack får dig att längta efter svala vindar och klart havsvatten på någon tropisk kontinent. Nagellack och parfymer ligger nära varandra på så vis att båda spelar på vårt känsloregister med hjälp av färger, doft eller bäggedera. Det är också så att man med hjälp av sådana skönhetsprodukter kan förstärka känslan som man vill åt. Ett mörkgrönt nagellack tillsammans med en Calvin Klein parfym med noter av mossa och sandelträ kan föra dig till din favoritplats i skogen var gång du tittar ner på dina händer och känner den väldoftande atmosfären runt din kropp. Längtar du till en somrig semesterstrand kan ett solgult nagellack tillsammans med en fruktig parfym föra dig dit du vill.

Inspireras av parfymernas färg

Parfymernas färg berättar ofta om hur de doftar och det kan ge dig nya uppslag till färgen på naglarna. Fruktiga dofter har ofta en varm färg i orange eller rött och friska dofter har ofta en klar eller blå nyans. Dofter med gröna blad och växter kan vara färgade i gröna toner, och en kryddig kvällsparfym kanske har en mörk flaska som döljer innehållet med mystik. Låt dig inspireras av färgerna på parfymflaskan nästa gång du väljer nagellack.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se