Förändra ditt utseende

Känner du att det är dags för en makeover? Det finns många sätt att ändra sitt utseende, som en nagelförlängning, ny frisyr eller en uppdatering av din garderob. Genom att anlita specialister på området har du möjlighet att få rådgivning kring vilken stil som passar dig bäst. Du kan också få professionell behandling för att åtgärda håravfall och föryngra din hud.

Förbättra din hårkvalitet

Många har tunt och stripigt hår i onödan, eftersom det finns en lång rad olika åtgärder som kan förbättra hårets kvalitet. Genom att börja äta rätt kan du boosta ditt hår med näring. Ett annat sätt att förbättra din hårkvalitet är att kontakta Nordic Hair som erbjuder hårtransplantation och PRP-behandling, en enkel och naturlig metod mot tunnhårighet och håravfall. För att få ett hår som glänser och har bättre kvalitet kan du äta mer C-vitamin. Det fungerar bra mot torr hårbotten och trassligt hår. C-vitamin finns i grönsaker och frukter, som svarta vinbär, apelsiner, potatis och broccoli. Om du tappar hår kan du lida av järnbrist, vilket du kan öka intaget av genom att äta bröd och plommon. Zinkrik mat gör ditt hår tjockare, och kost med fettsyror kan göra det mer blankt. Valnötter är rika på omega-3 och omega-6 samt innehåller koppar, en mineral som bevarar din naturliga hårfärg. Sötpotatis innehåller betakaroten och antioxidanter. I kroppen omvandlas betakaroten till A-vitamin som skyddar din hårbotten från mjäll.

Fransk manikyr

Att göra en fransk manikyr är ett enkelt sätt att få välvårdade naglar. Den användes först på catwalken och har som syfte att stärka naglarnas naturliga färger. Den vita kanten och nagelbädden på nageln framhävs med hjälp av rosa färg som målas på nagelbädden. Du kan själv använda dig av färdiga mallar eller tejp för att skapa en vit kant. Den måste vara böjd eftersom det är så naturliga naglar ser ut. Välj ett bra baslack i rosa eller beige, ett överlack och ett vitt lack. Måla lager var för sig tills färgen ser bra ut. Nu är det dags att måla en böjd linje på nagelns topp, och därefter kan du måla på beige eller rosa lack igen om du vill det. Längst upp kan du lägga på ett överlack som skyddar din manikyr.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se