Världens dyraste nagellack

Om du har en partner som tycker att du lägger ner för mycket pengar på smink och skönhetsprodukter kan du berätta för honom eller henne om världens dyraste nagellack, så kanske din partner kommer att ändra uppfattning. Om du inte är mångmiljardär kommer nämligen kostnaden för hela din sminkkonsumtion inte att komma i närheten av detta enda nagellack.800px-Nails_for_the_holidays

Världens dyraste nagellack är skapat av juveleraren Azature, och redan där får man en ledtråd till varför detta nagellack är så dyrt. Det är gjort av 267 karats svarta diamanter, och har fått namnet ”Black Diamond King”. Förutom att lacket alltså består av dyra ädelstenar blir priset sannolikt ännu högre på grund av det faktum att det bara finns ett enda exemplar i världen av detta nagellack. Vad får man då betala för denna lilla flaska med dyrbart innehåll? Svaret är ungefär lika mycket som du skulle få betala för en liten lägenhet i Stockholms innerstad. Priset för ”Black Diamond King” uppgår till 1,7 miljoner kronor, och hittills är det ingen som har betalat vad det skulle kosta att vara ensam ägare till detta exklusiva nagellack. Däremot har Kelly Osbourne burit nagellacket – hon syntes med svartglimrande naglar på röda mattan till Emmy-galan. Vad hon fick betala för den manikyren förtäljer inte historien.

Ett något mer överkomligt nagellack för den som fortfarande vill ha glimrande naglar är det guldnagellack som OPI gav ut i samband med Bond-filmen Skyfall. Nagellackstillverkaren skapade en hel serie med 12 nyanser i begränsad upplaga som såldes i samband med visningarna av den nya filmen. Två av nyanserna, ”Skyfall” och ”GoldenEye” bars faktiskt av skådespelerskan Bérénice Marlohe i filmen. Samtliga nagellack hade namn som inspirerats av filmerna om 007-agenten, och ett av dem var särskilt exklusivt, det guldnagellack som de passande nog kallade ”The Man With the Golden Gun”. Nagellacket är verkligen ett guldnagellack: det är ett topplack som innehåller flagor av 18-karats bladguld. Om man vill sätta guldkant på vardagen (bokstavligen) kan man köpa detta nagellack för det mer resonabla priset 30 dollar. Vill man försäkra sig om att man får valuta för pengarna kan man kontrollera vad som är ett skäligt guldpris per gram på Guldbrev.se.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se