Ge bort nagelvård i present

Att göra naglar eller få manikyr kanske inte är något alla unnar sig. Många tycker att det är för dyrt, andra föredrar att spendera pengar på annat. Men vem skulle inte tycka om att få en manikyr eller ett set nya naglar i present?

En present som passar alla

Oavsett om det är till en födelsedag, inför ett bröllop eller en högtid som exempelvis nyår, Alla hjärtans dag eller jul är det en riktigt bra och uppskattad gåva till någon du tycker om. Kanske i synnerhet som Alla hjärtans dag present till pojkvän/flickvän – observera att det står pojkvän/flickvän då detta är en present som passar alla.

Olika typer av behandlingar

Klassisk manikyr

För att få fina och välvårdade naglar och händer bör du få en klassisk behandling 1-2 gånger i månaden. En klassisk manikyr omfattar generellt nagelvård, polering, peeling, handmassage och lackning av naglar.

Permanent lackning

Permanent lackning, eller Cuccio Color Veneer som behandlingen kallas, omfattar lackning med en så kallad soft gel (alltså mjuk gel). Veneer innehåller trippla pigmenteringssystem (triple pigmentation system), vilket innebär att pigmenten beter sig olika för att ge ett fullständigt täckande slutresultat. Lacket torkar under UV-ljus och bör avlägsnas med hjälp av geléupplösning på salong.

Borttagning av Shellac

För att få en skonsam och korrekt lackborttagning av Shellac, som finns i många olika utföranden, bör du uppsöka den salong där du gjort lackning från början. Detta för att olika typer av Schellac kräver olika borttagningsmetoder. Oftast inkluderar borttagning även lättare filning och nagelvård.

Nagelkorrigering

Många har naglar som växer fel eller böjer sig olika och det finns olika metoder för att få dem att växa rakare. Ett exempel är Spange – ett plastband som limmas direkt på den sneda nageln och gör att den korrigeras då nageln automatiskt växer rakare tack vare bandets lätta tryck.

Ett annat exempel är Onyfix, som innebär applikation av en slags komposit som håller den skadade nageln på rätt plats.

Peeling och värmeinpackning

En vårdande, skyddande och mjukgörande behandling med hjälp av peeling, inpackning och mjuk behandling med handlotion är skönt för alla som utsätter händer (och fötter) för någon form av påfrestning. Passar mycket bra för torra, nariga händer och spruckna naglar.

IBX System

En behandlingsmetod i två delar, där den ena delen går ut på att bygga upp ett skyddande ytskikt runt nageln och den andra delen hjälper till att stärka nageln inifrån. IBX är en unik behandling som utnyttjar såväl värmepenetrering som LED -teknologi. IBX täcker därmed inte endast nagelns yta, utan den absorberar dessutom skyddet med hjälp av så kallad ”Interpenetrating Polymer Network” (ofta förkortat som IPN). Resultatet blir inte bara starkare och naturligare naglar, utan naglarna får även ett starkt skydd mot eventuella påfrestningar, skador och slitningar.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se