Få fina naglar hemma!

Att gå till en salong och få sina naglar fixade är något som många lägger väldigt mycket pengar på. På en salong finns utbildad personal som både kan förlänga naglarna och ändra form efter önskemål. Vissa går till en salong för att de är bekvämt, medan andra gör sina naglar på salong för att de helt enkelt inte vet hur de ska göra själv. Idag finns det många olika kit, lack och medel som du kan använda dig av för att få fina naglar i hemmet.

Nagelförlängning hemma

Har du tröttnat på dyra behandlingar eller vill du bara lära dig att göra en nagelförlängning själv? Kul! Både i butiker och på nätet kan du köpa startkit för den som vill lära sig akryl eller gelénaglar i det egna hemmet. I kitet får du med allt du behöver för att komma igång och även tydliga instruktioner och steg-för-steg. I vissa fall får du även en CD-skiva eller länk som du kan använda dig av för att visuellt kunna följa de olika stegen. Materialet i sig är sällan speciellt dyrt i inköp. Kom ihåg att välja produkter av bra kvalitet för att dina naglar ska hålla så länge som möjligt.

Manikyr hemma

Att göra en egen manikyr i hemmet är något som de allra flesta har gjort åtminstone en gång i sitt liv. Produkter till manikyren kan du köpa lika enkelt som en ny Max factor mascara och säljs oftast i samma typer av butiker. Du kan med andra ord passa på att fylla på din sminkväska i samband med att du får dina naglar snygga. Du kommer alltså att vara redo för utekvällen så väl som arbetsdagen på ett kick!

För att göra en manikyr hemma så behöver du en nagelfil, en nagelsax, nagelbandsolja och ett snyggt nagellack. Börja med att rengöra händerna och naglarna noga innan du sätter igång. Börja med att fila naglarna i önskad form och ta därefter bort gamla nagelband. Smörj in händerna och nagelbanden och låt torka innan du applicerar lacket.

Vad är enklast?

Att göra en manikyr med uppfräschning och lack är i de flesta fall mycket enklare än att göra en nagelförlängning i hemmet. En nagelförlängning kräver mer pyssel, åtminstone för den som är oerfaren. Om du behöver få fina naglar snabbt kan det vara värt att satsa på manikyren, medan den som har lite mer tid på sig kanske gör en full förlängning. Du bestämmer naturligtvis vad som passar dig bäst. Det är inte alla som trivs med för långa naglar eller som vill lägga ner så mycket tid på naglarna som en akryl- eller geléförlängning kräver.

Skulle du inte lyckas? Ingen fara! Det finns många riktigt bra salonger att vända sig till. Vill du inte lägga ut för mycket pengar finns det även människor som erbjuder sina tjänster på nätet, t.ex. lärlingar som behöver någon att träna på och därför tar mycket lägre priser.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se