Allt om naglar

Naglarna säger mycket om en person och det kan vara riktigt jobbigt att hålla dem i skick hela tiden. Därför kommer du här att finna information om sånt som kan vara bra att veta när det kommer till nagelvård och vilket lack som är bäst för att stärka dina naglar. Här kommer du att få tips om bland annat vilket nagellack som är bäst just nu och varför du ska sluta med lösnaglar på en gång! Driver du en salong kan du nu finna personal på bland annat placerapersonal.se om du skulle behöva anställa.

Bästa nagellacket just nu

Om du letar efter ett lack som är riktigt bra, som både stärker dina naglar och som ger en snygg look i flera dagar är det OPI som gäller. Det här märket har ett stort utbud av olika färger och det är inte helt nödvändigt att använda en top coat efteråt, även om det såklart alltid ger det absolut bästa resultatet.

Nackdelarna med att ha lösnaglar

Förr var det väldigt enkelt att fixa naglarna hos en specialist och resulratet blev bra. Den största fördelen var att man slapp nagellack som hela tiden flagnade och som såg billigt ut. Men idag är nagellacken så pass bra att man faktiskt kan få riktigt starka naglar av att använda dem. Det är därför mycket bättre att försöka låta sina egna naglar växa ut och att man väljer bort lösnaglarna helt enkelt. Det som är en stor nackdel med lösnaglar är att de egna naglar förstörs av det. När man täcker sina egna naglar hämmas nämligen upptaget av D-vitamin. Därför kan det vara bra om man ibland bara är helt naturell några dagar varje månad.

Så fixar du fransk manikyr i ditt hem

Det kan vara krångligt att fixa fransk manikyr på sig själv men här kommer glada nyheter om du är en av dem som har kämpat! Det finns nämligen väldigt många tillbehör som man kan införskaffa idag som gör det enkelt för dig att fixa fransk manikyr i hemmet, på resan eller var du än befinner dig. Så gå in till din nagelsalong och fråga vilka prylar som är mest populära!

Ta hand om naglarna

Det finns två saker som man kan se direkt far illa på en person som mår dåligt och det är naglarna och håret. Känner man sig stressad eller lite deppig så kan det påverka kroppen på många olika sätt, men det kommer definitivt att synas på båd håret och naglarna direkt. Så se till att ta hand om dig själv och gå gärna på behandling med jämna mellanrum för att få hjälp att behålla din fina kvalitet på naglarna. Nagelvård kan med andra ord vara en riktig hälsoinvestering.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Colorbyte.se